Övriga utrymmen

Cykelrum

Cykelrum finns på plan -2.

Lobby

Lobbyn på plan 0 är vårt ansikte utåt, en varm och välkomnande plats med möjlighet för medlemmarna i båda tornen att träffas över en kopp kaffe, AW, knytkalas m.m. Känner du för fika-sällskap; håll utkik på Facebook eller ta själv initiativ med en inbjudan. 

Lobbyn är en underbar plats för alla barnen men vi vill påminna om att barn ej får vistas obevakade i lobbyn. Sparkcykel/cykel får INTE användas inomhus. Vi uppmanar till lugnare lek och ber alla att undvika ex kurragömma bakom gardiner då fästen släppt från taket vid flera tillfällen. För alla bollglada barn vill vi uppmuntra att bege er till närliggande Kista Gård istället för att sparka boll i lobbyn eller på innergården.

 

Lägenhetsförråd

Till varje lägenhet hör ett förråd vars storlek varierar i förhållande till din lägenhetsyta. Förråden finns på plan våning 1, plan 0, -1, -2, -3. Vilket förråd som hör till din lägenhet ska du få information om från mäklaren alternativt från den som sålt lägenheten. Ett lås hör till förrådet och förrådet ska vara låst även om du inte använder det.

Kontakta gärna ditt försäkringsbolag för mer information om godkända lås. Det går tyvärr inte att byta förråd och finns tyvärr inte fler att hyra.


Gästlägenheter

Förening har tillsammans med grannföreningen, Brf K2 Kista Torn,  2 stycken lägenheter kan hyras av medlem i bostadsrättsföreningen för användning av besökande, närstående och vänner.